Villkor för Kampanj: 10% Rabatt på Solcellinstallation


  1. Denna kampanj är giltig för kunder som önskar installera solceller på sina bostäder och som erhåller en offert från vårt företag för denna tjänst.

  2. Kampanjen erbjuder en rabatt på 10% av det totala installationspriset som anges i vår offert. Rabatten baseras på vårt konkurrenskraftiga prisjämförelseindex och gäller endast för installation av solceller.

  3. För att kvalificera sig för rabatten måste kunden tillhandahålla en officiell offert från en konkurrent som är verksam inom samma geografiska område som vårt företag och som erbjuder liknande solcellstjänster. Offerten måste vara utfärdad av en tredje part och får inte vara från familjemedlemmar, vänner, anställda eller associerade med kunden eller konkurrenten.

  4. Kunden måste förse oss med en kopia av den konkurrerande offerten för att ansöka om rabatten. Offerten måste vara tydlig och inkludera detaljer om tjänsterna som erbjuds och den totala kostnaden för installationen.

  5. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer och gäller endast för nya kunder som genomför solcellinstallationen inom det angivna kampanjperioden.

  6. Vårt företag förbehåller sig rätten att avslå eller återkalla rabatten om det misstänks att offerten från konkurrenten är oärlig, orimligt låg eller på annat sätt inte uppfyller de angivna villkoren.

  7. Kampanjperioden är begränsad och kan ändras av vårt företag efter eget gottfinnande. Kunden bör kontrollera den aktuella kampanjperioden vid förfrågan om offert.

Genom att delta i denna kampanj godkänner du som kund ovanstående villkor och förbinder dig att följa dem. Vårt företag förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta kampanjen när som helst utan föregående meddelande.

Har du några frågor gällande villkoren eller övrigt är du varmt välkommen att höra av dig till oss under fliken "KONTAKT"

unsplash