TJÄNSTER

Med vårt omfattande utbud av specialiserade tjänster tar vi din installation av solpaneler och solceller till en helt ny nivå av enkelhet och lönsamhet. Genom att erbjuda olika typer av solcellspaneler anpassar vi en lösning som är skräddarsydd efter ditt tak's unika utformning, lutning och ditt specifika energibehov.


Om du vill maximera dina besparingar genom att lagra överskottselen, erbjuder vi även innovativa batterilagerlösningar. Dessa lösningar förenklar hanteringen av överskottsel och möjliggör användning av solenergi även när solen inte är uppe.


Ta det stora steget mot en ljusare och mer hållbar framtid. Kontakta oss redan idag för mer information om våra solpaneler och solceller, samt våra högkvalitativa installations tjänster. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen mot en grönare energilösning

SOLCELLER PÅ TAK

En hållbar och miljövänlig alternativ för ditt hem, bostadsrättsförening eller företag. Vi har specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda installationer av solpaneler som passar de flesta typer av tak. Med en förväntad livslängd på mellan 25 och 30 år är det av största vikt att välja den rätta lösningen som matchar just ditt tak perfekt.


Hos oss kan du räkna med professionell vägledning för att välja den mest optimala solcellsinstallationen som uppfyller dina specifika behov. Dessutom genomför vi platsbesök för att säkerställa bästa möjliga effektivitet och högsta kvalitet på din solcellsanläggning

BATTERILAGRING

Är du intresserad av att ta din energihantering till nästa nivå? Våra avancerade batterilösningar gör det möjligt att lagra energi från dina solceller, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av solenergin även när solen inte är framme. Genom detta minskar du din beroende av det konventionella elnätet och kan använda din solenergi på ett mer effektivt och självförsörjande sätt.

LADDBOXAR

Optimera din personliga användning av solenergi genom att installera en laddbox för din laddhybrid eller elbil. Detta är en smart metod för att dra nytta av den el du själv producerar. Bland våra högt rekommenderade alternativ finner du Easee Home – en banbrytande laddbox som erbjuder den senaste tekniken och smarta funktioner för effektiv och säker laddning.


Oavsett om du överväger att investera i en laddbox, en batterilagringslösning eller solceller i Malmö, har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att förverkliga dina mål för hållbar energi. Kontakta oss för att utforska de många möjligheterna att omvandla ditt tak till en källa av ren och miljövänlig energi."